Zakelijk Advies

Bij Malagatodo begrijpen we dat de stap zetten naar ondernemen in Spanje een spannende reis kan zijn voor Nederlandse ondernemers. Of u nu een eenmanszaak runt of een Directeur-Grootaandeelhouder (DGA) bent, is onze missie om u te ondersteunen bij het optimaliseren van uw financiële en fiscale structuur.

Als toegewijde zakelijk financieel adviseur bieden we begeleiding en bemiddeling op maat, variërend van het vinden van de perfecte bedrijfsfinanciering tot het verstrekken van deskundig belastingadvies. Bij Malagatodo hebben we alles in huis om uw financiële toekomst veilig te stellen, inclusief pensioenadvies, verzekeringsadvies en beleggingsadvies. Kortom, wij zorgen ervoor dat u vol vertrouwen kunt ondernemen, zowel nu als in de toekomst.
Bedrijfsfinanciering
verder
Jaarrekeningen
verder
Belasting en Beleggingsadvies
verder
Start-up
verder
Bedrijfsovername
verder
Financiële Administratie
verder

Bedrijfsfinanciering

Het verkrijgen van de juiste bedrijfsfinanciering kan het verschil maken voor de groei en stabiliteit van uw onderneming. Bij Malagatodo begrijpen we dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, en daarom bieden we op maat gemaakte financieringsoplossingen die perfect passen bij uw zakelijke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een bedrijfshypotheek of andere financiële ondersteuning, wij staan klaar om u te helpen.

Jaarrekeningen

Een helder inzicht in uw financiën is essentieel voor het nemen van weloverwogen zakelijke beslissingen. Onze experts in jaarrekeningen zorgen ervoor dat uw financiële verslagen nauwkeurig en tijdig worden opgesteld, in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. Zo kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf laten groeien.

Belasting en Beleggingsadvies

Fiscale efficiëntie en verstandige investeringen zijn cruciaal voor uw financiële succes. Ons belastingadvies helpt u om te voldoen aan de complexe Spaanse belastingwetten en -voorschriften, terwijl ons beleggingsadvies u helpt bij het maken van weloverwogen investeringsbeslissingen die aansluiten bij uw financiële doelen.

Begeleiding bij Start-up

De reis van een start-up kan uitdagend zijn, maar met de juiste begeleiding staat u sterker. Bij Malagatodo bieden we deskundig advies en ondersteuning aan beginnende ondernemers om hen te helpen bij het opbouwen van een solide basis voor succes.

Begeleiding bij Bedrijfsovername

Een bedrijfsovername kan strategisch en lucratief zijn, maar vereist zorgvuldige planning en beoordeling. Onze experts begeleiden u door het proces, van de initiële evaluatie tot en met de uiteindelijke transactie, om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsovername soepel verloopt.

Verwerken en Controleren van Financiële Administratie

Efficiënte financiële administratie vormt de ruggengraat van elk succesvol bedrijf. Onze diensten omvatten het zorgvuldig verwerken en controleren van uw financiële gegevens, zodat u altijd een duidelijk beeld heeft van de financiële gezondheid van uw onderneming.
Bedrijf opgericht
1998
Klanttevredenheid
8.8/10

Waarom Kiezen
Voor Ons

Bij Malagatodo zijn we er trots op Nederlandse ondernemers die de stap naar Spanje hebben gezet, te ondersteunen bij elke stap van hun reis.

Onze toegewijde experts staan klaar om u te helpen bij het bereiken van uw zakelijke doelen en het realiseren van financiële gemoedsrust.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw zakelijke horizon kunnen verbreden.
Contact
Blijf op de hoogte van de laatste fiscale en financiële tips en nieuws! Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang waardevolle inzichten rechtstreeks in uw inbox.

Abonneer

[contact-form-7 id="588ef2b" title="Aboneer"]